Repäisin ja tein pientä tokohiomista Tysonin kanssa kotona. Täällä ei ainakaan oo hajuja minkä perässä mennä, eikä häiriötä ja tilaa singota mihinkään. Ja meni tosi hienosti :D

Naksutin oli hukassa, joten Uncle Ben´s purkin kansi toimi naksuna. Kelpasi Tysonille, sen verran tarkkaan teki kaiken vaaditun. Aloitettiin kapulan nostolla ja pidolla, erikseen siis kumpaakin. Jäänyt tämänkin harjoittelu vähemmälle, vaikka ihan hyvin voisi joka päivä kotona tehdä pienen kapulatuokion. Muutenkin voisi opettaa Tysonille esineiden ilmaisua, mutta eipä vain ole tullut harjoiteltua. Vielä ei jaksa kauaa pitää kapulaa. 5 sekuntia oli vähän liikaa, pudotti neljännen sekunnin jälkeen. Joten Nyt sitten odotutetaan 3sek. alkuun ja pikku hiljaa sekunteja lisää. Kapula nousi myös hyvin, naksautin heti kun kapula nousi vähänkin lattiasta.

Sivulle tuloja tehtiin myös eri suunnista. Käännyin eripäin koiraan ja välillä otin askelia sivulle. Tehtiin myös käännöksiä paikallaan ja vasemmalle kääntymiset ainakin tuntui tosi hyviltä. Intoa riitti koiralla.

Ei tämä nyt niin kamalaa olekaan. Jos vaikka motivaatio alkaisi pikku hiljaa nousta, kun tekee ihan helppoja treenejä ja sitä pohjatyötä, mikä tuppaa aina jäämään vähän puoli tiehen. Nyt kun ulkona on vähän liikaa häiriötä, niin voi ihan hyvin kotona keskittyä pohjien tekemiseen, koska niihin ei vaadita kauheasti tilaa. Divaanisohvan kulmassa olisi hyvä harjoitella kääntymisiä, tuli tämäkin nyt vasta mieleen. Kyllä sitä keinot keksii kotitreeniinkin kun vaan jaksaa pähkäillä. Kai mä oon pähkäillyt tässä viimeiset viikot, jos vaikka joskus sitten tehtäisiin ihan käytännössä asioita. Nyt vaan pitäisi suunnitella vähän tarkemmin mitä tekee. Voisi vaikka tehdä teemaviikot, että mitä opettelee viikon ajan aktiivisesti. Ettei tee vähän mitä sattuu silloin tällöin.

Tänään on illalla rauniotreenit, jotka ovatkin tämän viikon ainoat ohjatut treenit meillä. Viime torstaina olisi ollut tokon korvaavakerta, mutta meille tuli vieraita, joten jäi välistä. Tällä viikolla olisi lauantaina toko, mutta meikäläinen on Tallinnassa siskoni kanssa koko viikonlopun. Perjantaina olisi agility, mutta silloin ollaan teatterissa. Joten jos nyt sitten koittaisi kotona ahkeroida edes hieman, niin ei olisi kamalaa mennä seuraaviin ohjattuihin treeneihin ihan "raakana". Pari tokokertaa meillä siis jäljellä ennen joulutaukoa. PPK:n treenejäkään ei ole enää kuin pari kertaa ja agility tosiaankin loppui meiltä tältä vuodelta. Katsoo nyt jos pienryhmäpaikasta tulisi tietoa, sitten tietty jatkuu pelastuskoiratreenit jos johonkin ryhmään päästään. Lähiaikoina pitäisi tulla tieto siitä.