Otettiin iltalenkin yhteydessä pieni tokotuokio vieraalla parkkiksella. Autotie vieressä, mutta näin iltaisin on aikas hiljaista joten mitään ihmeempää häiriötä ei ollut. Juhis toimi liikkeenohjaajana, kun otettiin seuraamista. Ei olla taidettu pitkään aikaan ottaa noin pitkää seuraamispätkää, joka sisälsi useita käännöksiä ja pysähdyksiä. Hyvin Toby seurasi, jossain vaiheessa tuli pieni keskittymishäiriö, mutta uudella seuraamiskäskyllä tuli taas hyvin mukana. Ekalla pätkällä palkkasin tiheästi, mutta toinen mentiin alusta loppuun ilman namipalkkaa, pelkkä kehu. Välissä hieman retuutettiin narupalloa.

Kokeiltiin myös liikkeestä seisomista. Pysähdys ei ollut ihan jämpti, pari kertaa piti antaa kaksoiskäsky, mutta muuten riitti yksi. Paluuta pitää treenata vielä paljon, siinä Toby hieman teputtaa jaloillaan.

Loppuun vielä pari paikalla makuuta. Ensin menin itse Tobyn eteen ja Juhis kiersi pientä rinkiä Tobyn ympärillä, välillä tosi lähelläkin. Sitten lähdin itse kiertämään ja Juhis kulki myös. Kävin kyykyssä kasvot koiraan päin ja selkä koiraan päin. Siinä kohtaa Toby nousi.. Uusi paikalla makuu. Kävin moneen kertaan kyykyssä kumminkin päin ja taas kierreltiin. Nyt pysyi hyvin maassa ja sai paljon kehuja.

Tosi kiva treeni kaikin puolin vaikka parannettavaa vielä on. Mutta hyvin Toby keskittyi vaikka paikka oli ihan vieras ja häiriötä tehtiin itse aika paljon. Loppuun kunnon naruleikit ja loppulenkki.