Tehtiin ennen hakua 3km lenkki Kaupissa pitkästä aikaa. Silloin vielä tihkutti vettä, mutta aurinko kurkki pilvien takaa.

Matkalla haku treeneihin oli välillä todella synkkää ja tuntui, että kohta tulee kaatamalla vettä. Sitten hieman kirkastui ennen kuin päästiin perille. Vettä kuitenkin satoi koko treenien ajan ja tuuli todella vähän.

Tyson etsi kyllä todella hyvin maalimiehen hajua nenä korkealla. Eka maalimies otettiin samaan tapaan kuin viimeksikin, eli koira hihnassa ja kiertelemällä haettiin hajua ja kun koira saa hajun, se päästetään maalimiehen luokse. Tyson sai jo aika pitkältä hajun ja hetken aikaa oltiin paikoillaan varmistellen, että hajua oli varma.

Toinen ja kolmas maalimies tehtiin niin, että taas haettiin haju, mutta palattiinkin takaisin lähtöpaikalle ja tehtiin lähetys. Tyson ei vielä kauhean hyvin irtoa ja olikin aluksi hämillään, mutta kun annoin sen rauhassa toimia, niin lähtikin etsimään maalimiestä. Pialta saatiin neuvoksi lähetykseen parin askeleen otto ja vauhdista koira etenemään.

Ensi kerralla pitää muistaa ottaa valjaat mukaan, niin ei tule niin voimakasta vetoa koiralle kaulaan. Tyson menee sen verran vauhdikkaasti, että hyvä kun perässä pysyy ja tänään piti vielä erityisesti varoa kun oli liukasta.