Ei me olla pelkästään lomailtu tällä viikolla. Aika vähän kylläkin tehty, mutta edes jotain. Kotona ollaan joka päivä naksuteltu muutamaan kertaan kapulaa ja aika kivalla mallilla ollaan tällä hetkellä. Muuten ollaan sitten vain oltu ja lenkkeilty metsässä (ihanaa kun talon vierestä lähtee heti metsäpolut, niin on tullut lenkkeiltyäkin enemmän kuin Viinikassa).

Tänään ajeltiin heti aamusta Ruutanaan. Tyson pääsi vähän purkamaan energiaansa, kun kevään ja kesän sai päivät pitkät juosta pihalla vapaana ja nyt syksymmällä ei ole viettänyt aikaansa niin paljoa Ruutanassa, joten energiaa on jakaa vaikka pienelle kylälle.

Tein helpon jäljen nurmikolle, laajoja kaaria, joka askeleessa nami ja kolme sukkaa esineenä. Piti olla vain kaksi, mutta ajatuksissani pudotin toisen esineen puolen välin jälkeen ja jatkoin jäljen tekoa, kunnes tajusin, että piti lopettaa esineeseen. Sitten vaan sukka pois jalasta ja se viimeiseksi esineeksi :D

Sumuinen aamu, n. +7 astetta, tyyni ilma. Jälki vanheni puolisen tuntia. Aamuruokaa en ollut antanut ja energiaa tosiaan oli, joten jälki meni vähän haahuillessa. Onneksi oli sen verran pituutta, että loppua kohden alkoi rauhoittumaan. Mutta siltikään ei oikein jäänyt hyvää fiilistä. Mun silmään aika huonosti meni, vaikka jälki päästiinkin loppuun asti. Joku tökki... Voi kyllä olla, että nyt muutama aiempi jälki on ollut liian vaikea ja tarvitsisi nyt vaan tehdä useampi helppo, josko se siitä lähtisi taas luonnistamaan. Ei luovuteta tähän. Joka päivä tuskin tehdään jälkeä nyt hetkeen. Pitempikin tauko voisi tehdä nyt hyvää, mutta tehdään nyt ensin muutama helppo jälki, että alkaa sujumaan ja pidetään sitten luova hengähdystauko.

Ollaan varmaan lähes koko päivä Ruutanassa ja tarkoitus olisi hieman tokoillakin tänään. Vaikka pariinkin otteeseen. Seuraamista pitäisi treenata paljon ennen maanantain tottistreenejä. Jäänyt vähän vähemmälle, kun muuton jälkeen oli jaksaminen aika vähissä. Jospa se tästä. Viikonloppuna ei pitäisi olla ihmeempää ohjelmaa, joten tulee varmaankin treenailtua ihan riittävästi. Sunnuntaina ajattelin mennä katsomaan pk:n piirinmestaruuskisojen tottisosuutta Kyötikkälään. Raahaan Juhiksenkin mukaan (aamulla klo 9.00), että näkee millaista tavoitellaan. Se on itsekin sanonut, että pitäisi lähteä katsomaan meidän treenejä, että osaisi sitten olla avuksi meidän omissa kotitreeneissä. Fiksu heppu! :D