Tänään oli taas uutta puhtia tehdä jälkeä. Aurinko paistoi, +18 astetta lämmintä, hieman kävi tuuli (joka perhana vaihtoi suuntaa, juuri kun tallasin jälkeä). Tein jäljen tuohon viereiseen pikku puistoon, missä oltiin tiistainakin. Taas sinne ihan puiston rajalle puiden taakse, en usko että ainakaan tänään siellä olisi kukaan käppäillyt. Aloitin myötätuuleen jäljen teon, mutta jossain vaiheessa ihmettelin kun mua vasten puhalsi tuuli. Ennen kun lähdettiin ajamaan jälkeä, katsoin vielä tuulen suunnan muoviliuskoista ja se tosiaankin puhalsi aikalailla suoraan kohti jälkeä. Kun mentiin jäljen alkupäähän puiden taakse, niin ei ihan niin kovasti tuuli osunut sinne, joten tällä kertaa nyt sitten tehtiin näin päin.

Askeleita oli 88 kpl, nakin palat nameina ja loppupalkkana myös nakkeja. Lopussa taas lyhyt kaarto vasempaan. Jälki vanheni n. 5min. En aloittanut jälkeä ihan puiston reunalta, joten päästiin nyt tulemaan kohtisuoraan jäljen alkuun. Tänään tuntui menevän paremmin kuin aiemmin. Hyvin haisteli jäljet, pari kertaa palasi hieman taaksepäin, mutta jatkoin askellusta ja Tysonkin sitten jatkoi eteenpäin. Tässä kohtaa hieman himmasin, koska lähti niin vauhdilla eteenpäin. Kerran häiriintyi moposta, mutta nopeasti jatkoi taas jäljestämistä. Kaaren kohdalla taas himmasin vauhtia, että tulisi kunnolla haisteltua maata ja katsottua mihin se jälki oikeasti vie. Voi olla että kaaren pitäisi olla pituudeltaan vähän pitempi, koska nyt se on vähän höseltämistä ja yhtäkkiä jälki loppuukin, niin ei oikein kerkeä koira tajuamaan ideaa. Ensi kerralla muistetaan tämä.

Hyvin pysyi nenä maassa ja jäljen päällä, vaikka tuulen suunta hieman muuttuikin. Olisi varmaan pitänyt tehdä uusi jälki, mutta ajattelin nyt kokeilla miten tämä sujuu. Laiskakin hieman... Mun mielestä ei mitään negatiivista eroa ollut aiempiin jälkiin, joten huokaistaan helpotuksesta. Ei mennyt pilalle. Ensi kerralla voisi ottaa pelkän suoran jäljen tai jos tekee kaaren, niin kaaren pituus pitemmäksi. Tämän päiväinen jälki oli pituudeltaan aikas hyvä. Tyson jaksoi hyvin loppuun asti.