Eilen jäi sitten treenaamatta. Olin ensin koko päivän kaupungilla siskon tytön kanssa etsimässä hänelle rppijuhliin mekkoa. Illalla sitten otin lepoa sohvalla ja katselin Ruusun ajan viimeistä dvd:tä. Eli aika rento ilta koko päivän höseltämisen jälkeen. Isä haki koirat Ruutanaan puolilta päivin ja toi iltapäivällä takas. Tyson oli ennen Ruutanaan hakua jo kerennyt askartelemaan kotona. Oppinut näköjään kiipeämään korkealle tasolle, mihin ollaan nosteltu kaikkea, edessä oli pyykkiteline ja keittiön tuoli. Pyykkiteline oli kaadettu ja tasoa tyhjennetty lattialle. Ja kerkesköhän olemaan max. 2h yksinään koirat kotona. Ei oo häpee olla nopee :D

Tänään sitten tsemppasin itseäni ja treenasin lyhyesti molempien kanssa jo päivällä. Ensin Tobyn kanssa seisomista, seuraamisen käännöksiä, maahanmenoja ja lopuksi pitkän välimatkan lyhyt paikalla makuu. Seisomiset aika kivalla mallilla edelleen. Maahanmenot sujuu muulloin paitsi seuraamisessa. Jos ei siis käskyn alla kulje mukana, niin maahanmenot ovat nopeita, mutta seuraamisessa pysähtyy vain seisomaan tai jos menee maahan, niin todella hitaasti. Seuraamisen käännökset oli hienoja kumpaankin suuntaan. Koitan hokea itselleni, että lähden kääntymiseen aina vasemmalla jalalla. Paikalla makuu lopussa oli hyvä.

Tysonin kanssa otin vain seuraamista ja paikalla makuuta. Alkuun taas yritti edistää seuraamisessa, mutta ensin himmasin vauhtia ja toisella kertaa kiersin hihnan kulkemaan selkäni takaa, että tulisi pieni pakote jos meinaa edistää. Näidn kahden kerran jälkeen otin ihan normaalin seuraamisen ja Tysonkin tuli hyvin mukana. Tarvitsee näköjään alkuun hieman muistuttelua. Paikalla makuu on muuten hyvä, mutta mä taidan hoputtaa liikaa. Pitäis ehkä varmistella vieläkin enemmän eikä tehdä vähän sinne päin. Ens kerralla koitan muistaa..

Tänään luultavastikin muutetaan jo Ruutanaan, kun heitän porukat yöllä linja-autoasemalle, josta heidän matka jatkuu lentokentälle ja sieltä Rodoksen lämpöön. Kateellisena jään sitten viikoksi hoitamaan viittä koiraa ja mummuani Ruutanaan. Torstaina on Jämsän ryhmänäyttely, minne pitäis nyt omin neuvoin selviytyä (isä on aina ollut näyttelyreissuilla kuskina..).