Rupee jo Ruutanassa asumisviikko lähenemään loppua, porukat tulee huomenna illalla Tampereelle ja haen ne sieltä kotiin. Mä pääsen sitten koirineni takaisin omaan kotiin, ihanaa! Joka päivä siellä on tullut käytyä, mutta silti ihana päästä sinne ihan kokonaan. Alkaa jo seinät kaatua päälle, kun suht pienessä asunnossa on 5 koiraa ja 3 kissaa. Vähän kuin mökillä olisi. Mökiltäkin on aina kiva palata kotiin..

Oon ollut tämän viikon töissä Saarioisissa ja kerennyt samalla hieman surffailemaan netissä ja miettimään meidän tokoharrastusta. Tarpeeksi kauan mietin ja tein päätöksen, että Tysonilla menee muutama käskysana vaihtoon. Toby saa mennä vanhoilla, mutta josko Tysonin kanssa oikeasti paneutuisi tähän asiaan ja tavoittelisikin jotain, eikä tekisi vähän sinne päin.

Alkuillasta oltiin kotona, vain Tyson mukana. Tehtiin maahanmenoja sisällä ja otettiin uusi käsky harjoituksen alle. Illalla jatkettiin samaa vielä Ruutanassa ja nyt meni maahan jo uudella käskyllä ilman ihmeempiä apuja. Jatketaan tästä sitten toiste.. Kotona myös tehtiin seuraamisharjoitus (tähänkin uusi käsky) niin, että käskystä otettiin pelkkä kontakti. Tästä jatketaan askeleeseen ja siitä kahteen jne... Ollaan jo nyt otettu muutamaa askelta, mutta en ole ihan tyytyväinen siihen menoon, joten pakitetaan hieman ja tehdään parempi pohjatyö.

Pitäisi tässä nyt ennen perjantaita saada maahanmeno nopeammaksi ja uusi käsky tutuksi, seuraamiseen hyvä kontakti ja oikea paikka, paikalla makuuseen aikaa ja varmuutta lähietäisyydellä (tässäkin ollaan vähän hosuttu) kuin myös paikalla istumiseen. Mutta kun aika on aikas tiukilla. Huomenna saattais keretä hieman treenaan ennen kun haen porukat. Torstaina mennään illaksi Vesilahteen valmistelemaan lauantain juhlia ja perjantaina onkin sitten jo Tysonin toko ja Tobyn agility. Että silleen..

Ai niin, en ole tainnutkaan mainita vielä. Lauantaina vietetään siis mun valmistujaisia ja ylioppilasjuhlia siskollani Vesilahdessa. 4 vuotta takana ja kaksoistutkintopaperit muutaman päivän päästä kädessä ja parin viikon kesäloma edessä. Kirjoitin vuosi sitten biologian, josta sain B:n. Tänä keväänä oli sitten vuorossa äidinkieli, englanti ja matematiikka, joista kaikista C. Joten ei hullummin, meikäläisen opiskelulla :) Parempi kuin pelkkä läpipäästy, mulle kun olisi kelvannut A:nkin paperit, mutta kyllähän nämä mieltä lämmittää. Nyt tuntuu oudolta, kun pitäisi alkaa miettimään, että mitähän sitä tekee kesätöiden jälkeen. Aiemmin ei ole tarvinnut miettiä, koska aina on koulu jatkunut syksyllä, mutta nytpäs ei jatkukaan. Ehkä se tässä kesän mittaan paljastuu, mikä meikä tekee elokuusta lähtien. Teenkö mitään...