Kun toko tökkii, niin pitää keksiä jotain kivaa aivojumppaa. Ruvetaan siis temppuilemaan. Tysonilla on ne omat temppunsa, jotka eivät kaikkien mielestä ole hauskoja, mutta nyt opetellaan sitten niitä ihan sallittuja juttuja.

Ollaan nyt joka päivä (ti-to) tehty pientä tokotreeniäkin. Noutokapulan nostoa ja pitoa, sivulle tuloja ja kääntymisiä paikoillaan. Tempuista ollaan muisteltu vanhaa kierähtämistä ja uutena otettu orava-istunta. Sivulle tuloissa Tyson yrittää paljon paremmin hakea oikeaa paikkaa omatoimisesti kun käytän naksutinta. Pitkään ollaan treenattu ilman naksua ja ohjatuissakin aina ilman, niin silloin joutuu paljon enemmän auttaan koiraa. Tyson ei yritä yhtään niin innokkaasti kuin naksuttimen kanssa. Käännökset on aikas kivoja ainakin mun silmään, mutta kyllä meillä on silti vielä paljon treenattavaa :D

Tämä päivä onkin mennyt pakkaillessa ja siivotessa. Illalla menen teatterin jälkeen siskolleni yöksi, sillä aamulla lähdetään aikaisin kohti Tallinnaa. Tallinnassa vietetään yksi yö, kun lauantai-iltana on Sim:in hiusnäytöksiä ym. coctail-juttuja. Keskiviikkona laitettiin omat hiukset kuosiin, eikä siinä mennyt kuin 5 tuntia... Meidän äiti nauroi, että mitähän siitä tulee kun rämäpää-siskokset lähtevät keskenään reissuun. Juhis saa viettää rennon, vapaan viikonlopun, sillä koirat menevät Ruutanaan hoitoon. Käy meidän porukoita sääliksi, toivottaan että hermot kestävät ja että saadaan tulla toistekin kyläileen :D Siellä on kyllä hyvä kuri, meidän äiti on kaikista suurin ja mahtavin koirien mielestä. Paree totella. Ja Figo varmasti pitää silmällä Tysonin liikkeitä. Kerää lelunsa talteen ja katsoo ettei liikaa riehuta.

Blogi siis hiljenee viikonlopuksi. Katsellaan ensi viikolla mitä temppuja keksitään.