Päätin palata takaisin vuodatukseen, ei tuo uudempi blogi jotenkin vain iskenyt.

Tänään oli Tysonin ensimmäinen kerta Tamskin pentutokossa. Jonkin verran ollaan jo kotona opeteltu tokojuttuja, joten enimmäkseen haetaan vain häiriötreeniä. Koulutuskerta kestää vain puoli tuntia, joten siinä ajassa ei kauheasti kerkeä tekemään, mutta eipähän pitäisi kyllästyäkään.

Harjoiteltiin sivulle tuloa ja siinä rentoutumista. Tyson oli aikas aktiivisella päällä ja tarjosi välillä maahanmenoa, kun yritti keksiä mistä tempusta saisi namin. Kyllä se loppua kohden sitten rauhoittui ja istui tapittaen mua silmiin. Ei ottanut häiriötä toisista pennuista eikä kentän toisessa päässä olevista ihmisistä, jotka rakensivat agilityrataa. Sivulle tulossa annan vielä käsiapua, koska ei olla hetkeen treenailtu ahkerasti. Hyvin löytää oikean paikan pienellä avustuksella.

Loppuun vielä harjoiteltiin luoksepäästävyyttä. Ei olla koskaan kokeiltu Tysonin kanssa sitä, joten sain yllätyksen, kun Tyson istui vierellä ihan rauhassa. Toisella kertaa nousi ylös, mutta otettiin alusta uudelleen ja sitten meni taas jo hienosti. Pysyy paremmin vierellä kuin Toby :)

Ens viikolla alkaakin kunnolla harrastaminen. Alunperin Tysonilla piti olla vain perjantaisin tämä pentutoko, mutta sovittiin että treenataan aina välillä maanantaisinkin. Ensi maanantaina on seuraava kerta ja keskiviikkona alkaa Tobyn toko Pirkkahallilla. Perjantaina on sitten taas Tysonin pentutoko ja myöhemmin Tobyn agility. Ihana päästä taas treenaan agilitya. Päästiin OK-koirien jatkoryhmään. Nyt onkin sitten kesäksi ohjelmaa. Tysonille saa nyt riittää tuo pentutoko, kun meinaa loppua viikosta päivät. Treenataan kotona sitten lisäksi.