Alkuun pelkkiä sivulle tuloja, vaatii kyllä aika paljon vielä ohjausta, pieniä apuja. Muuten jää ihan vinksinvonksin vinoon.

Otin tänään uuden asenteen (itselleni) paikalla makuuseen. Määrätietoinen asenne, että "sinähän et nouse sieltä omin luvin". Näytti toimivan. Pakitin kyllä paljon taaksepäin harjoituksessa, Alkuun seisoin Tysonin vierellä ja siitä tiheä palkkaus. Oikean jalan painon siirtoa eteenpäin ja taas palkkaus. Seuraavaksi askel eteen ja takaisin (selkä koiraan päin ja peruuttaen takas sivulle). Loppuun askel koiran eteen, naama koiraan päin ja tiheä palkkaus. Pysyi maassa. Saatiin onnistunut suoritus aikoihin.

Seuraamista otin suoralla pätkällä, tiheällä palkkauksella. Hyvä kontakti ja kulki mukana, mutta en tiedä sitten kulkiko vinossa, kun Juhis tuli vasta myöhemmin seuraamaan meidän reenailua.

Käännöksiä paikoillaan. Eipä niistä sen ihmeempää sanottavaa..

Loppuun vielä uusi paikalla makuu niin että kävin edessä ja palasin takaisin. Odotutin vielä maassa, kun Juhis tuli kentän laidalle katseleen. Hyvä häiriötreeni. Tyson katseli sinne päin, mutta pysyi maassa, kun varmistelin.

Ehkä meidän pitää vaan palata askel taaksepäin kaikessa ja miettiä tarkemmin miten mikäkin tehdään. En tiedä miksi Tysonin treenejä tule suunniteltua samalla tavalla kuin Tobyn. Tobyn kanssa kirjoitin tarkan litanian että miten teen, mikä on tavoite ja mistä palkataan jne.. Tysonin kanssa lähdetään hetken mielijohteesta pihalle treenaan ja tehdään mitä sylki suuhun tuo. Tässä voi olla yksi syy, kun junnataan paikoillaan :D Hyvä että itse tiedostan asian, vielä kun korjaisi sen.