Jäi tokoilut nyt ainakin päivälenkillä välistä, kun oli niin huisin jännittävää jo kävellä ympäri Viinikkaa. Toby-maalaispoika näki monta kertaa auraustraktorin ja linja-autokin pysähtyi ihan viereen. Ne oli tosi pelottavia, mutta katteltiin rauhassa ihan vieressä ja pikku hiljaa uskallettiin mennä ohikin. Onneksi tuo on niin namien perään, että pelottava traktorikin oli ihan jees kun kauheasti kehui ja palkkasi. Jätettiin sit tokot tällä kertaa, kun en viitsinyt vaatia enää yhtään enempää eikä oikein sopivaa treenipaikkaa löytynyt, kun jokaisella (normaalisti) hyvällä paikalla oli polveen asti lunta.

Eilinen pyry oli meistä immeisistä tosi inhottava, mutta Toby vain riekkui ja olisi varmaan ollut pitempäänkin ulkona kuin me. Käytiin silti pitempi iltalenkki.

Tänään olisi suunnitelmissa tarkastaa Ratinan koirapuisto, jos sellainen vielä on. Juhis on töissä ihan siinä vieressä, joten samalla kun haetaan Juhis töistä voidaan puistoilla samalla. Sielläkin on varmasti polveen asti lunta, mutta jospa löytäisin itselleni jonkun hyvän tähystyspaikan ja Toby saisi riekkua hangessa. Muistaisinkohan ottaa kameran mukaan?