Taitanut olla pitkälti palkkauksestakin kiinni meidän onkelmat tai sitten tänään oli vain muuten hyvä päivä kaikin puolin. Porin näyttelystä löydettiin vihdoinkin sopivat patukat. Oon pitkään etsinyt kahta samanlaista ja pehmeää patukkaa, mutta missään ei ole ollut. Ajattelin, että katsotaan vielä näyttelystä ja jos ei löydy niin tilaan Berralta. Kierrettiin näyttelyssäkin monta kojua, jokaisessa oli kaikki muut kovia paitsi yksi jolle ei tietenkään ollut paria. Vihdoin löytyi tarpeeksi isot, pehmeät nahkaiset patukat ja nehän oli pakko heti ostaa.

Tänään sitten testattiin niitä kotipihassa ja ai että Tyson tykkäsi! Ihan eri meininki. Narut eivät ole mistään kotoisin ja namitkin toimivat hyvin vain joissakin liikkeissä. Lelulla on hyvä palkata jotkut liikkeet ja heti muuttui ääni kellosta kun saatiin ne käyttöön. Tyson tuo aika lähelle mua lelun, kun näytän toista ja heitän sen heti kun edellinen on pudonnut.

Leikin jälkeen otettiin seuraamista ja se oli kyllä nättiä ja innokasta. Sivulle tulot hyviä, pienin avuin. Seuraamisen pysähtymiset oli myös hyviä, yksi hieman vino taisi tulla, mutta se saattoi kyllä johtua siitäkin etten valmistellut pysähtymistä (hidastanut ja lyhentänyt askelta ajoissa).

Hyppyä otettiin kunnolla ensimmäisen kerran. Ensin niin että nami oli alustalla esteen takana. Juhis kävi laittaan sen, että itse sain keskittyä Tysoniin. Lopuksi otettiin vielä niin, että Juhis oli lelun kanssa esteen takana, niin taas huomasi eron Tysonin innossa. Vielä kun voisi heittää sille lelun esteen taakse, niin olisi parempi, mutta kokeillaan sitä sitten toisella kertaa.

Loppuun otettiin taas muutama lyhyt paikalla makuu lyhyellä matkalla ja tiheällä palkkauksella. Ei ongelmaa, pysyi hyvin maassa. Kävin kyykyssäkin.

Loppuun vielä hieman leikkimistä ja siihen trenin päätös. Jäi ihan mielettömän hyvä fiilis! Näitä tunteita olenkin kaivannut ja pitkään. Tästä on hyvä jatkaa, kun itselläkin on nyt motivaatio taas kasvanut. Tobylle kun on aina käynyt periaatteessa mikä tahansa palkaksi eikä ole tarvinnut etsiä sitä oikeaa, mutta Tysonin kanssa tällä asialla on ollut suuri merkitys kehityksessä. Patukka on pop!

Ensi viikon keskiviikkona alkaa Pia Pursiaisen (Haukku Apila) pitämä hakukurssi. Jännityksellä odotan sitä. Jospa vaikka innostuttaisiin siitä lajista lisää. Kokeilumielessä mennään tälle kurssille.