Nyt oikein paperille kirjoitin mitä tehdään ja vain ne jutut tehtiinkin.

Aloitettiin paikalla makuulla. Joka 5. sekunti palkkaus (x5), seisoin Tysonin edessä parin askeleen päässä. Toisella kertaa3 x 10 sekunnin pätkiä ja kolmas oli yhteensä 20 sekuntia ilman välipalkkoja tai käskyn toistoja. Tuossa viimeisessä paikalla makuussa Tyson alkoi vinkumaan hieman ajan loppupuolella. Pitäisi se saada pois.. Hyvin pysyi kuitenkin maassa, joten tämä on huima edistys.

Seisomista peruuttaen. Alkuun tarjosi vuorotellen istumista ja maahanmenoa, mutta kun hieman avitti, niin alkoi taas muistumaan seisominenkin. Muutaman avustetun kerran jälkeen pysähtyikin itse pelkällä käskyllä. Jei! Tätä pitäisi treenata joka päivä, niin alkaisi paremmin sujumaan.

Seuraamista kontaktikävelynä alkuun. Haahuili taas oikein kunnolla. prkl... Tehtiin serpentiiniä ja aina oikeasta paikasta ja kontaktista palkka. Sitten vielä tehtiin suoraa pätkää hitaasti kävellen, että varmasti pysyisi oikealla paikalla eikä yhtään edistäisi. Myös liikkeestä pysähtymisiä otettiin namilla avustaen.

Lopuksi vielä eteentuloja, jotka sujuvat jo vähän paremmin, mutta vieläkin joutuu korjaamaan. Mutta tulee kyllä hyvin lähelle, välillä vaan vääntyy vinoon vasemmalle. Mikähän siinäkin on, että jos on vino niin aina vasemmalle? Mulla on vasen käsi (+ siinä nami) suunnilleen navan kohdalla ja oikeassa naksutin.

Huomenna koirat taas lähtee päiväksi Ruutanaan, että saan pakkailla kamoja ja kuskata niitä säilöön. Huomenna mennään myös katsomaan meidän kämppää, jei! Aamulla tehdään Tysonin kanssa jälki taas tooosi aikasin.