Kun ei saa aikaiseksi, niin ei vaan saa. Kotona ollaan tosi vähän tehty mitään, vähän kaukojen istu-maahan siirtymisiä seinän vieressä ja kapulan pitoa, mutta aika vähän eikä niissäkään sen ihmeempää sanottavaa. Pitäisi oikeasti keskittyä seuraamiseen, mutta kun ei saa itsestään mitään irti.

Eilen molemmat haukkuivat ensimmäisen kerran postia. Tänään Toby oli hiljaa, mutta Tyson hieman pöhisi. Tysonhan ei edelleenkään kunnolla hauku vaan pöhisee sellaista epävarmaa pöhinää. Eikä meinannut eilen loppua tulla, kun ei uskonut, että posti se sieltä vain kolahti. Pitää ruveta pudotteleen lehtiä luukusta näköjään harjoitteluksi :D Ovikelloa ei olla nyt pimputeltu, kun ei ole muistettu/jaksettu.

Tänään meinasin olla saamaton, mutta sain revittyä itseni sohvalta 15minuutin miettimisen jälkeen. Tosiaan meni hetki ennen kuin keksin mitä teen. Koirat autoon ja nokka kohti Viinikkaa/Nekalaa. Apteekista hakemaan magnesium-tabletteja pohjekramppeihin ja samalla tuli käytyä Mustissa ja Mirrissä. Juhis kun ei ollut mukana, niin tuli rauhassa kierreltyä ja shoppailtua. Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi ostaa toisen nahkahihnan. Tyson kun on kolme edellistä syönyt ja Tobylla käytössä neljäs, niin tämä uusi on sitten nro 5. Ja tätä EI ole tarkoitus syödä. Nyt sitten opetellaan kulkemaan "hienosti hihnassa" mikä on täysin vieras käsite Tysonille. Toby kulkee muuten hyvin, paitsi silloin kun päättää singota johonkin puskaan merkkailemaan. M&M:stä tuli ostettua myös metrin pituinen hihna tokoon ja koirille pakasteluita (nyt on ihanan rauhallista kotona, kun pojat syövät luitaan parvekkeella). Ei nyt ihan hirveän kalliiksi tullut, mutta ehkä jätän silti kertomatta hintaa Juhikselle. Se kun ei ole vielä saanut Playstation 3:sta.M&M:stä takaisin kotiin, koska oli pakasteita mukana. Sitten uudelleen pihalle koirien kanssa lenkille. Mentiin kävelyteitä pitkin ja mulla ei juurikaan meinannut mennä hermot. Yllättävää.. Sitten takaisin kotiin, koirille luut ja itse koneelle istumaan.

M&M:ssä ei tiedetty Mirracoat ainetta (ei ollut myyjä ikinä kuullutkaan) eikä niillä tietenkään ollut sitä tarjolla. Jankan Onnen lemmikeistä on aikoinaan tullut sitä ostettua, joten kai sinne täytyy seuraavaksi suunnata. Pari vuotta sitten Tobylle annoin sitä ja oikeasti turkissa huomasi eron. Tyson turkki on nyt kyllä hyvän näköinen, vaikka lyhyt onkin. Päältä kun saisi irokeesihapsut pois, niin olisi aika wau! (oma kehu haisee...) Kiiltävä, tumman ruskea turkki. Itse olen ollut vähän laiskempi Tysonin harjaamisen suhteen. Silloin tällöin vähän aikaa rupsutellut, mutta onneksi mulla on äiti joka on ottanut päätehtäväkseen Tysonin harjaamisen, ja ihan vapaasta tahdostaan. Aina kun nämä kaksi osuu kohdakkain, niin harja viuhuaa. En tiedä kuinka tarkkoja tuomarit ovat lyhyestä turkista, mutta ei olisi ihan mahdottomuus harkita Jyväskylän KV näyttelyä marraskuussa. Ei vaan, messarin näyttelyihin menee niin tuhottomasti rahaa, että ehkä me pidetään ihan suosiolla taukoa, kun kakara tuo on silti, oli turkkia tai ei.