Muutettiin eilen Ruutanaan viikoksi. Eilen oli myös Pirkanmaan partisten kimppalenkki Kangasalla ja lähdettiin sinne Tobyn ja Tysonin kanssa. Tunnin saivat juoksennella vapaana hiekkakuopilla ja metsikössä. Ja molemmat juoksivat koko ajan ensimmäisten joukossa, kun minä, Susku ja Juhis pidettiin perää. Tobyn veli Taavi oli myös mukana sekä Suskun kaksi whippettiä, Toffo ja Toto. Koiria taisi lenkillä olla yhteensä 12 ja hyvin tulivat kaikki toimeen keskenään.

Tänään käytiin Suskun ja koirien kanssa lenkillä, mulla Toby ja Tyson mukana. Sitä ennen kokoonpano sai juosta pihassa ennen hihnalenkkiä, suurin energiamäärä saatiin siinä kulumaan. Meidän oma 5 koiran poppoo on saanut olla koko päivän ulkona, kun on ollut hieno ilma. Jammun turkkia aloin ajamaan koneella tasaisemmaksi, osa on vielä ajamatta, kun pitää vähän säästellä konetta ettei se mee ihan tilttiin.

Treenasin lyhyesti Tobyn ja Tysonin kanssa. Oikeastaan samaa mitä viime aikoina. Eli Tobyn kanssa seisomista, maahanmenoa ja seuraamista. Seuraamisessa oli pelkkä lelupalkka ja otettiin ihan lyhyttä suoraa pätkää. Tysonin kanssa kontaktia, seuraamista ja paikalla makuuta. Tysonilla ei meinannut mielenkiinto riittää. Varmaan hieman väsynyt koko päivän touhuista. Taikku pääsee mun mukana kaupungissa käymään ja muut saa jäädä Ruutanan kotiin nukkumaan päikkäreitä. Illalla on Tobyn toko, toivotaan että hyvää ilmaa riittää sinnekin asti.