Oli hieno ilma ja koulusta iltapäivä vapaata, niin tulin Ruutanaan. Otettiin Tobyn kanssa hieman muistinvirkitystokoa (meillä tuppaa aina toko olemaan muistinvirkitystä...). Alkuun seuraamista suorilla pätkillä, namipalkka. Käännöksiä paikallaan, oikealle meni hienosti, mutta vasen välillä tökki. Jos Toby tulee vinoon sivulle, niin korjaa itse asennon oikeaksi. Ei tarvi kun vähän aikaa katsoa siihen päin ja kun namia ei tipu suuhun, niin Toby tajuaa korjata asennon. Täytyis vaan muistaa useammin palkata sivulle tuloista ja vain niistä oikeista. Ja mahdollisimman vähän koittaa auttaa sitä, vaan antaa itse tajuta tekeekö virheen ja pitääkö korjata.

Paikalla makuuta otettiin useampi pätkä. Alkuun ihan perus (niin että olin itse Tobyn edessä). Siinä kävin kyykyssä ja käänsin selän hetkeksi koiraan päin. Sitten pari kiertelyä ympäri pihaa, pitkiäkin matkoja, kiersin auton ja puun takaa. Sitten lopuksi paikalla makuuta piilon kanssa. Jätin Tobyn saunan eteen ja itse kävelin saunan taakse. Ensin en mennyt ihan piiloon asti vaan jäin puoliväliin ja kävin palkkaamassa. Jatkoin maassa pitämistä ja kävelin taas pitemmälle. Pari kertaa Toby nousi ja lähti perään, pari kertaa nousi istumaan. Mutta saatiin myös onnistuneita suorituksia niin että kävin vain kääntymässä piilossa. Viime kerrasta on aikaa kun ollaan otettu piiloa. Muistelin, että talvella ainakin ollaan otettu mattojenpesupaikalla niin että olen voinut hetken aikaa odottaakin piilossa. Mutta matka oli hieman lyhyempi.

Liikkeestä maahanmenoja ensin peruuttamalla, sitten sivuttain ja lopuksi ihan liikkeenä, ilman seuraamiskäskyä. Vauhdikas maahanmeno ja pysyi siellä vaikka palatessa kiersin hieman.

Loppuun luoksetuloja. Eka normi sivulle tulo ja loput palkanheittona kesken juoksun. Toby puusilmä ei nähnyt palloa, joten piti vaihtaa isompaan leluun (kirjavaan ja paksuun naruleluun). Sen jopa näki ja löysi jossei ihan nenän eteen lentänyt.