Tänään ollaan tehty useampaan kertaan lyhyitä pätkiä tokojuttuja. Kotona sisällä kapulan pitoa naksutellen. Selkeästi parempi tapa Tysonille. Viimeisimmässä treenissä piti jo itse kapulaa hetken aikaa (siis niin etten itse pitänyt kapulasta kiinni, vaan Tyson itse kannatteli sitä). Ihanan nopeaa oppimista! :D

Iltapäivällä lähdin hyvissä ajoin ennen ruuhka-aikaa Lielahteen. Tarkoitus oli samalla hieman treenata häiriössä tokoa ja sen jälkeen käydä barffi-kaupassa ostoksilla. S-marketin parkkiksen vieressä oli sopiva pieni nurmikkoalue missä treenata. En suunnitellut mitään, joten kokeiltiin vähän kaikenlaista. Häiriötä saatiin autoista, ostoskärryistä ja ihan läheltä ohikulkevista ihmisistä. Tyson katseli sinne suuntaan, mutta totteli hyvin kun huomautin, että nyt pitäisi kuunnella minua.

Aloitettiin seuraamisella, mikä oli alkuun kamalaa. Tyson ei keskittynyt yhtään, vaan kuvitteli olevansa normi lenkillä ja kulki metrin mun edellä. Huomautus ja uusi yritys. Pikku hiljaa alkoi sujumaan meno ja saatiin ihan mukavanoloista seuraamisra aikaiseksi. Pitää kyllä paneutua tähän asiaan tarkemmin, koska seuraaminen on meille se vaikein juttu tällä hetkellä.

Paikalla makuutakin otettiin pari lyhyttä pätkää. Ei ongelmaa. Loppuun vielä liikkeestä seisomisia peruuttaen. Nää on kyllä niin hienot että ei ole kyllä riemulla rajaa. Pysähtyy kuin seinään. Oli jalat missä asennossa tahansa, niin niitä ei korjailla. Uskomaton tyyppi ja kuitenkin suht vähän treenattu. Johtuisko juuri siitä ettei ainakaan olla pilattu liialla jankuttamisella :D

Jatketaan vielä tänään lyhyitä treenejä kotona. Katsotaan jos vaikka lenkilläkin otettaisiin jotain pientä. Hyvä fiilis tämän päivän harjoituksista, vaikka muuten Tyson on käyttäytynyt kuin paha teini. Alkaako murkkuikä painaa vai mikä, mutta hermoja on kyllä koeteltu. Tobyllekin muuttunut hieman inhottavammaksi. Yöllä Juhis oli kuullut murinaa eikä ollut kerennyt sanomaan mitään, kun minä jo karjaisin unissani koirille (olin aivan umpi unessa, mutta näköjään pystyn koiriakin komentamaan. Ei mitään muistikuvaa aamulla tästä asiasta.). Hihnassa Tyson on ihan kamala... Huoh, lisää treeniä perus käytöstapoihin.