Figo tuli torstaina meille yökylään ja samalla leikattiin turkki lyhyeksi. Toby jäi Ruutanaan Jammun seuraksi ja oli kuulemma itkeskellyt meidän perään. Raasu, äitin hylkäämä.. Tyson oli ihmeissään, kun Figo oli meillä eikä voinut ymmärtää, että minä touhusin koko ajan Figon turkin kimpussa. Pyöri ympyrää siinä vieressä levittäen kaikki karvat pitkin poikin ja sitten laittoi maate niin, että oli tiellä. Figo ei tykännyt kaupungissa olosta. Ensimmäisellä kerralla meni rappuset ylös ihan hyvin (asutaan toisessa kerroksessa), mutta kaikki seuraavat kerrat laittoikin liinat kiinni ekalla tasanteella ja sain vetää koiraa perässä. Alaspäin tulikin rappuset rauhallisesti teputtaen. Oli ihan outoa, kun koira tulikin takana eikä vetänyt edessä. Figosta myös huomasi, että se kulkee aina flexissä. Oli meinaan pikkasen voimaa pojassa, kun se päätti lähteä yli hihnan mitan päähän. Turkki saatiin lyhyeksi ja käytiin pesullakin pitkästä aikaa, ja perjantaina päivällä porukat tuli hakemaan Figon ja toi Tobyn samalla kotiin. Oli jo ikävä!

Eilen illalla oli agility. Aloitettiin paikalla pysymisellä esteen takana. Hyvin Tyson istui, vaikka olin ihan varma että poika ampaisee samantien esteelle. Seuraavalla kierroksella tehtiin aita-putki yhdistelmä. Ei ongelmaa muistaakseni.

Puomista otettiin kontakteja. Kontaktit meni sen verran hyvin, ettei otettu kuin molemmilta puolilta yksi toisto ja jätettiin kontaktit hautumaan. Puomin nouseva/laskeva osuus oli matalan pöydän päällä ja puhetta oli että ensi kerralla otettaisiin puomi ihan kokonaisena ja A:kin.

Loppuun vielä putki-aita yhdistelmä. Päivi käski mennä hypyn taakse, koska Tyson osaa jo aika hyvin nämä esteet. Vähän jännitti jättää Tyson niin kauaksi istumaan, mutta hyvin pysyi. Toisella kertaa piti ottaa niin, että menen taas hypyn taakse, mutta palaankin takaisin palkkaamaan. Enää Tyson ei jaksanut olla paikoillaan ja loppujen lopuksi pääsinkin vain putken suulle asti, ettei Tyson lähtisi omin luvin ja että se menisi putkeen eikä ohi. Hetkellinen häiriö varmaan tuo ensimmäinen onnistuminen :D

Omaa vuoroa odotellessa tehtiin taas vähän kaikkea mitä osataan. Seuraamista otettiin muutama lyhyt pätkä, mutta siitä nyt en osaa sanoa miten meni. Ainakin yritin kävellä nyt tarpeeksi nopeasti Tysonin tahtiin. maahan-seiso kaukoja otettiin ja ainoa temppu mikä osataan, eli kierähtäminen. Niin ja kyllä me rauhoituttiinkin. Tyson osaa käskystä maata kyljellään, mutta ei se kyllä kauhean rennolta näytä :D Mutta paremmin pysyy käskyn alla kuin pakotettuna kyljelleen kaadettuna.