Perjantaina tokoiltiin Tysonin kanssa kotona. Paikalla makuuta ja lyhyttä pätkää seuraamista. Ei mitään järin hienoa ollut.

Tänään käytiin pitkän iltalenkin yhteydessä vieraalla kentällä treenaamassa. Toby ja Juhis kentän laidalla teki suuren häiriön, sinne piti kurkkia vähän väliä. Pieni huomatus ja heti kun katsoi muhun päin, niin palkkasin. Paikalla makuut alkuun tökki tosi pahasti. Helpotin todella paljon ja olin ihan edessä hetken aikaa.

Seuraamista otettiin jonkin verran. Tyson kulki vinossa... Sitä sitten yritettiin eri tavoin suoristella. Muuten seurasi hyvin, mutta tosiaankin vinossa.

Loppuun yritin ottaa vielä maahanmenoja liikkeestä, mutta niihin ei enää Tyson jaksanut keskittyä. Hyviä seisomaan pysähtymisiä kyllä teki, kun käskin maahan. Mutta tätä ei ihan haettu.

Nyt on jotenkin tökkinyt ja pahasti, pitää varmaan palata paaaaljon taaksepäin tai miettiä tarkemmin kaikkia yksityiskohtia. Jospa se tästä.. sitten joskus. Pääsisikin johonkin treeniryhmään. Hiljaiselta ainakin vielä näyttää.