Samanlainen jälki kuin eilen. Tänään oli ehkä hieman kosteampi ilma ja pohja (+14 astetta), koska ainakin illalla oli satanut. Saman mallinen ja suunnilleen yhtä pitkä, ellei pitempi, jälki, vanheni 15min. Kopio eilisestä, mikä ei luonnistanut ollenkaan.

Tänään menikin paaaljon paremmin. Alussa taas rauhoituttiin ja otin Tysonin sivulle. Siinä se otti kontaktia kunnolla heti alusta alkaen ja oli muutenkin jotenkin rauhallisempi kuin eilen. Jäljen alku löytyi hyvin ja tosi tarkkaan haisteli jokaisen askeleen. Kerran hairahtui suht alussa vajaan parin metrin päähän, mutta pysähdyin tolpaksi ja liinan kiristyttyä Tyson palasi takaisin jäljelle. En vetänyt sitä, vaan annoin etsiä itse uudelleen jäljen. Vauhtia ei ollut liikaa, mutta reippaasti kuitenkin mentiin eteenpäin. Koko jäljen ajan haisteli tarkkaan eikä oikeastaan enää kääntynyt tulemaan mua kohti. Tai kääntyi, mutta ei ottanut askeltakaan muhun päin vaan pysyi paikoillaan ja kääntyi sitten takaisin menosuuntaan.

Nyt jäi tosi hyvä fiilis! Ei mitään höseltämistä, edes alussa, ja liian kiirettä ei pidetty vaan joka askel haisteltiin kunnolla ja namitkin maistui nyt paremmin. Ihan erilaista kuin eilen. Onneksi lähdin tekemään jälkeä, vaikka aamulla väsyttikin oikein kunnolla, mutta kerkesin piristymään ja päätinkin lopulta lähteä jäljelle eikä laiskotella. Oikeesti, ihan mega hyvä jälki! Sanonko vielä kerran :) Tästä on taas hyvä jatkaa.