Olen saanut hyviä neuvoja leikkimisen suhteen. Täytyy ruveta testailemaan niitä, jos vaikka joskus saataisiin leikki sujumaan. Tänään kaivoin patukan kaapin nurkasta esiin ja se selkeästi oli Tysonin mielestä parempi kuin narulelu. Laitoin patukan liinan päähän kiinni ja sillä sitten leikittiin. Hallitsin siis lelua ja koira roikkui siinä kiinni. Paljon kehuja ja yritin myös palkata namilla kun lelu tuli lähelle. Vielä Tyson ei nosta sitä (okei, harjoiteltukin vasta hetki), mutta jospa se tästä aikanaan. Kahden lelun leikkiä aion myös kokeilla. Tarvitsee vain hommata kaksi samanlaista patukkaa.

Leikittiin sen verran kauan, ettei Tyson oikein enää jaksanut tokoilla. Otettiin ihan pieni treenituokio, muutama toisto per liike. Enempi kokeilumielellä, en pahemmin edes suunnitellut että mitä tehdään.

Paikalla makuu alkuun tökki. Oli ehkä hölmöä ottaa se heti leikin jälkeen... Muutama liike välissä ja uusi yritys. Nyt sujui jo paremmin. Vielä ei ole niin varma, että voisin lähteä kauemmaksi kuin n. 3-5m päähän. Tietty pisteja Tyson lähtee perään. Siispä palkataan tiheästi ja askel askeleelta pidennetään matkaa. Kävin kyykyssäkin ja Tyson oli ihan rauhallisesti paikoillaan.

Liikkeestä maahanmenot on kyllä nättejä. Jaksan aina sanoa siitä. Ei kulkenut seuraa-käskyn alla, vaan kulki sivulla vapaana (oli aika tiiviisti jalan lähellä silti). Olisi varmasti mennyt vieläkin paremmin, jos ei olisi väsähtänyt leikkimisesti niin. Ihanaa että joku liike on oikeasti hyvällä mallilla.

Seuraamista otettiin muutaman askeleen verran, pari täyskäännöstä ja oikealle käännöksiä. Lopussa vielä pyörittiin ympyrää vasemmalle, jotta takapääkin alkaisi taipumaan. Nooralta saatiin vinkkejä kulmatreeniin, täytyy kokeilla sitäkin, heti kun keksin että missä..

Muuta ei tehty. Tässäkin taisi olla liikaa, oon ahne. I know.. Ehkä kannattaisi treenata leikki ja toko erikseen. Mutta tulipahan tämäkin testattua. Pitäisi alkaa hyppyäkin ottamaan, pelkkää yli hyppäämistä näin alkuun, koska stoppi ei ole vielä hyvä.

----

Unohtui kertoa. Tyson pääsi meidän mukana Tampereen keskustaan, kun odoteltiin siipitilausta. Hämeenkadulle ei menty, kun aika ei siihen riittänyt, mutta pyörittiin ihan siinä keskustan tuntumassa, Laukontorin lähettyvillä ja hallituskadulla. Tyson kulki reippaasti mukana ja kaikkia olisi ollut kiva mennä moikkaamaan. Ohitti kyllä fiksusti, kun huomasi ettei nyt ole lupa mennä toisten tykö. Jäänyt vähemmälle nämä kaupungissa käymiset. Voisi joskus reipastua ja kävellä kunnon lenkki siellä. Ja rautatieasemallakin voisi taas käydä.