Olin aamupäivän Ruutanassa ja kerkesin ottaa tokoakin hieman Tobyn kanssa. Pitkästä aikaa oli oikein suunnitelma, että mitä liikettä otan ja kuinka monta kertaa.

Aloitettiin liikkeestä maahanmenoilla. Alkuun oli pientä häsläystä, mutta kun Toby tajusi että nyt tehdään kunnolla eikä riehuta, niin alkoi maahanmenot olemaan hienoja ja todella nopeita. Oikein tanner tömisi kun punkero syöksyi maahan. Meni tosi hienosti maahan! 10 onnistunutta kertaa (tää oli tavoite). Otettiin peruuttamalla ja sivulla seuraten ilman seuraamiskäskyä ja välillä seuraamiskäskyllä.

Seuraavaksi liikkeestä pysähtymisiä. Toby edisti taas hieman, mutta parin kerran jälkeen piti oikean paikan ja pysähtyi hyvin. Himmasin vauhtia hieman, että Toby kerkeisi valmistautumaan pysähdykseen. Taas 10 onnistunutta kertaa palkattiin.

Liikkeestä seisomiset tuotti hieman harmaita hiuksia. Saatiin kuitenkin ne 10 onnistunutta mikä oli tavoite. Välillä Toby istui ja meni maahan, joten pysäytin sen kädellä pari kertaa muistutukseksi. Sitten taas ilman apuja ja meni hyvin.

Loppuun lyhyt paikalla makuu, siitä iso nami palkka ja vapautus. Jee, oli kivaa ja koirallakin motivaatiota kun treenattiin näin aamupäivästä ja taisi hieman nälkäkin olla.