Todella rento päivä takana. Koirien mielestä varmaankin aika tylsä. Minkäs sille voi jos ihmiset jää koukkuun johonkin sarjaan ja katsoo muutaman jakson maratoonina läpi. Sunnuntai on pyhitetty levolle..

Illalla käytiin Tysonin kanssa tokoilemassa kodin ulkopuolella. Juhis lähti naksuttelijaksi mukaan. Aloitettiin paikalla makuulla. Ensin niin, että pysyin Tysonin sivulla ja Juhis naksautti aina 5 sekunnin välein. Aloitettiin 15 sekunnilla (yht. 3 naksausta). Toisella kertaa myös sivulla, mutta nyt pidennettiin aikaa pikku hiljaa. Juhis unohti sanoa, kun puoli minuuttia oli täynnä, joten jatkettiin 45 sekuntiin vahingossa. Hyvin Tyson pysyi. Seuraavaksi siirryin eteen seisomaan ja sama juttu tehtiin näin, aina 5 sekunnin välein naksu ja palkka, yhteensä puolisen minuuttia. Hyvin meni muuten, mutta alussa nousi kerran ylös, kun ihmetteli Juhiksen naksuttelevan. Loppu meni hienosti, pikku hiljaa voi pitää pitempääkin aikaa ja vaihdella naksuväliä. Ei aina 5 sekuntia, vaan vaihtelevasti.

Seuraavaksi seuraamista. Kierreltiin ympäri kenttää, tehtiin erilaisia loivia käännöksiä ja serpentiiniä. Juhis naksautti aina kun kulki oikealla paikalla. Alku oli ihan hirveetä. Tyson sinkoili minne sattui ja yksi lehti maassa oli aina ohittaessa super mielenkiintoinen. Saatiin yksi todella hyvä suoritus serpentiinillä, aivan ihanaa seuraamista ja tähän lopetettiin se homma. Kauan se vei, mutta saatiin onnistumaan.

Lopuksi vielä eteen tulemisia. Ensin namilla haettiin oikeaa paikkaa, aika kivasti tuli jo lähelle, mutta istuu väärin ja joutuu sitten korjaamaan asentoa. Palkka tulee vasta oikeasta kohdasta. Loppuun pari läpijuoksua lelupalkalla.