Ruutanassa pihaan aamulla klo 7, +14 astetta, tuuli kävi (vaihtoi taas suuntaa jäljen vanhetessa). Jäljen alku lähti alapihasta tällä kertaa, koska silloin tuuli sopivasti selän takaa.

Lyhyt suora pätkä, kulma, lyhyt suora, kulma, serpentiini, suora, kulma, suora ja lopussa sukka esineenä ja siinä päällä ja sen sisällä nakkeja. Kamala kuva, mutta ehkä siitä jotenkin selvää saa. Joka askeleessa nami, vanheni 20min.

3880578600_d22d5dbb25.jpg

Saako toistaa itseään. Samanlaista jälkityöskentelyä kuin aiemminkin. Eka kulma oli hieno ja meni suoraan jälkeä pitkin. Toisella kulmalla ja vikalla kulmalla taas tarkisti mihinkähän suuntaan se jälki jatkuukaan. Suorat ja kaarteet meni hyvin, niissä ei ihmeempää sanottavaa ole. Kaarteissa näin paremmin Tysonin jälkien haistelua, pää menee puolelta toiselle jokaisella askeleella (oik. vas. oik. vas....). Työskentely on edelleen rauhallista. Jäljestettäessä tuulen suunta hieman muuttui, mutta Tysonin työskentelyyn se ei näköjään vaikuttanut.

Välillä voisi palata nuorempiin ja helpompiin jälkiin. Vaikka vaan pelkkää suoraa tai suora yhdellä laajalla kaarella. Täytyy kysyä Mialta ohjeita jatkoon.. Teenkö nyt liian vaikeaa vai jatkanko samaan malliin, mutta välillä helpompaa/nuorempaa.

--------

Eilen illalla käveltiin pitempi lenkki Ruutanassa ja olin ottanut tokotreenikamat mukaan. Poikettiin Iskelän kentälle ja ajattelin ottaa pikku tokot (ilman sen suurempaa suunnittelua). Heti virhe! Kun itse tiedostaa, että tokosta on taas ollut hetkonen taukoa, niin pitäisi ehdottomasti valmistella treeni ja helpottaa alkuun. Ei, kun minä lähden kylmilteen tekeen vaikka mitä ja sitten ihmettelen kun mikään ei toimi. Jälkiviisaus on upea asia. Kunpa olisi viisas etukäteen. No kyllä jotain saatiin onnistumaankin. Vasemmalle täyskäännöstä kokeiltiin ensimmäistä kertaa, namilla ohjaten. Tyson kääntyy aikas sukkelasti tuossa kohtaa, ihan yllätyin. Kapulaakin pidettiin alkuhankaluuksien jälkeen ihan kivasti. Saatiin hyvää seuraamistakin aina siihen asti, kun kyllästytin koiran. Paikalla makuu oli jotain kamalaa. Saadaan varmaan taas palata askel taaksepäin, kun menin senkin nyt sössimään. Tänään ajattelin ottaa lyhyen tokotuokion pihassa, paikalla makuuta ja eteentulemista sekä mahdollisesti seuraamista parilla askeleella tai pelkkää kontaktia. Tänään on PPK:n tottis ja kammottaa jo ajatuskin.. Eilen oli oikeesti niin kamala treeni. Loppuun leikin kunnolla Tysonin kanssa vaikka savu nousi korvista (omaa tyhmyyttä). Jatkettiin lenkkiä vielä puolisen tuntia, etten nyt ihan kokonaan kadottaisi Tysonin motivaatiota. Nähtiin lehmiä ja niille pöhistiin. Tyson kun ei hauku vaan pöhisee (pöh pöh!). Kaupunkilaiskoira... Pitää ehkä käydä siellä päin toistekin katsomassa lehmiä.