Toinen kerta. Sade lakkasi just sopivasti ennen meidän tokoa. Puolituntinen venähti huomaamatta tunniksi. Tysonista kyllä huomasi, että sille olisi riittänyt se puoli tuntia. Ei kyllä koko aikaa treenattu, vaan pidettiin välillä luovaa taukoa tai tehtiin jotain muuta liikettä. Saatiin taas hyvää häiriötreeniä, kun samaan aikaan kentällä oli toinen tokoryhmä ja yksi agilityryhmä. Tyson ei ottanut niistä yhtään häiriötä.

Ryhmän kanssa harjoiteltiin taas sivulla oloa, luoksepäästävyyttä (Tyson pysyi jokak erta hyvin paikoillaan) ja lopuksi mentiin Tysonin kanssa jokaisen koiran lähelle kättelyetäisyydelle. Vastakkain oleminen oli liian vaikeaa, mutta kun olin itse sivuttain toista koirakkoa kohti, niin Tyson keskittyi omaan tekemiseensä.

Itsekseen treenattiin maahanmenoja ja paikalla makuuta sekä paikalla istumista. Tyson menee maahan hienosti, kun se on mun edessä. Mutta sivulla ollessa maahanmeno ei suju ja jos Tyson pääsee maahan asti, niin siirtyy samantien lonkalle. Namilla ohjasin sen oikeaan asentoon ja palkkasin vain niistä. Lonkka-asennosta vapautin ja tehtiin uudelleen. Pitää nyt ruveta hiomaan tuota.

Tyson tympääntyi eikä keskittynyt enää olennaiseen. Tunti on selkeästi aivan liian pitkä aika vaikka paljoakaan ei tehtäisi. Se on vielä niin ipana, ettei jaksa ihan samaa mitä aikuinen koira. Mutta saatiin kuitenkin ihan onnistuneita suorituksia, joten ollaan tyytyväisiä.