Eilen treenailtiin kotona kapulan pitoa ja nostoa lattialta. Ensin niin, että laitoin Tobylle kapulan suuhun ja pidä-käskyllä odotutin. Aika kivasti jo pitää, mutta hyvin vaihtelevalla menestyksellä. Seuraavaksi kokeiltiin maasta nostoa ja sen jälkeen hetken pitämistä. Sekin oli ihan jees, vaihtelevasti.. :o) Ei kyllä kauheasti viitsi sisällä treenata tuota nostoa, koska kapula kolahteli lattiaan aikas usein eikä laattalattia oikein pidä siitä. Saadaan vielä hajoitettua laattoja.. Taikka sitten pitäisi saada matot lattiaan, mutta se on projekti sitten joskus kun jaksaa. Alkaa tulemaan jo korvista pihalle tämä kämpän laitto. Ei ole paljoakaan enää, mutta silti ihan tarpeeksi.

Vähemmälle on jäänyt tokoilu, sillä ulkona ei ole ollut kauhean houkutteleva ilma. Jospa aamulla tokoilisi hieman, kun menen vasta kymmeneen kouluun ja Juhiksen heitän töihin seitsemäksi, niin ehkä voisin saada jotain aikaiseksi. Katsoo nyt.. Suuret ovat suunnitelmat.

Tänään käveltiin iltalenkki kävelyteillä (vähemmän kuraa) ja käveltiin suht vilkasliikenteistä tietä pitkin. Bussi meni ohitse eikä se nyt kammottanut Tobya ja autoja hurautti ohi aika monta eikä mittään onkelmaa. Malttoi jopa kyykkiä nurtsilla vaikka autoja meni ohi. Taisi silloin kerran olla liikaa kovia ääniä, mitkä sitten yhdessä aiheutti sen, että lähes kaikkea pelättiin. Noo, nyt ei ole lunta, joten ei ole aurauskoneita. Eikä keskipäivällä käydä ulkona, kun olen koulussa, joten suurimmilta ihmetyksiltä selvitään. Perjantait ovat vapaita, joten silloin pitäisi keretä touhuamaan kaikenlaista..