Eilen oli taas pentutoko. Kiireellä töistä kotiin, hetken hengähdys ja taas pösön kyytiin. Luoksepäästävyys, sivulla olo, tervehtiminen (ohjaajat tervehtii, koirat istuu sivulla rauhallisina) ja paikalla istuminen oli tämän kerran aiheita. Istumista ollaan kotonakin jo jonkin verran otettu ja se meni ihan kivasti myös kentällä. Pari kertaa Tyson meinasi lähteä perään, mutta palautin sen takaisin paikalleen ja otettiin uudelleen.

Itsekseen treenattiin liikkeestä maahanmenoa. Tyson menee hyvin maahan, kunhan en itse kiirehdi jo eteenpäin. Pysyy maassa vaikka itse jatkan eteenpäin. Pitää vain varmistaa ensin, että menee sinne maahan asti, eikä jää puoli väliin keikkumaan.

Itsekseen otettiin myös seuraamista. Aika pitkää suoraa Tyson jo jaksaa seurata. Aina namin saatua sillä hetkeksi ajatus herpaantuu, mutta jatkaa hyvin, kun herättelee.

Kivalla mallilla tää toko, vaikka pidettiinkin taukoa. Selvästi tuli tarpeen, Tysonkin jaksaa paljon paremmin keskittyä eikä ole vielä niin isoa häiriötä ollut, että se olisi vaikuttanut Tysoniin. Toiset koirat vierellä tai lähellä treenaamassa agilitya ei tunnu missään eikä niitä edes huomata ja muutkin äänet se suodattaa hyvin. Vähän eri meininki kuin Tobyn kanssa. Ei voisi kuvitellakaan, että tokoilisi samalla kentällä kun muut treenaavat agilitya.

Seuravan kerran tokoa onkin sitten ensi perjantaina. Yritetään tässä sitä ennen jatkaa kotitreenejäkin.