Käytiin päivällä hieman muistelemassa tokoa tuossa lähipuistossa. Oli sen verran kylmä tuuli, että pysyttiin kodin lähettyvillä, että päästään nopeasti lämmittelemään (Juhis lämmitti takkaa sillä välin). Seuraamista ja erityisesti käännöksiä otettiin moneen kertaan. Vieläkin Toby menee istumaan vasemmalle käännöksissä tai ainakin siltä se näyttää. Oli kyllä hyviäkin käännöksiä, mutta suunnilleen puolet oli noita istumisia. Pysähdykset hyviä, samoin täyskäännökset ja oikealle kääntymiset. Seurasi mukavasti mukana, paitsi silloin kun nami putosi suusta ja sitä piti alkaa etsimään lumihangesta...

Liikkeestä seisomiset sujui tänään paljon paremmin kuin eilen. Pysähtyi ekasta käskystä useimmiten, pari taisi mennä kaksoiskäskyllä. Pysyi hyvin paikoillaan.

Paikalla makuuta otettiin pariinkin kertaan. Ensin seisomisten jälkeen ja vielä kerran maahanmenojen jälkeen. Ekalla kerralla kuljin Tobyn edessä oikealle ja vasemmalle, käänsin selkää, kävin kyykyssä selkä koiraan päin. Toisella kerralla kiersin Tobyn ympäri kumpaankin suuntaan ja lopuksi vielä pysähdyin sen taakse ja palasin siitä sivulle. Pysyi hyvin maassa.

Liikkeestä maahanmenoja otettiin muutama. Ihan niin vauhdikkaita maahanmenot eivät olleet kuten yleensä Tobylla, mutta meni kuitenkin ekasta käskystä maahan ja pysyi siellä hyvin.

Lopuksi vielä haettiin lelu ja revittiin ja heiteltiin sitä. Eikä edes jäädytty, voi olla että mennään vielä toisenkin kerran tänään treenaan jossei nyt ihan kauhea myrsky iske.