Tänään olen ollut sähköpostin kanssa tekemisissä moneen eriin kertaan. Sain tiedon tulevista agilitykursseista ja jos olin tarpeeksi nopea (heti tunti ilmoituksen jälkeen), niin sain Tysonin alkeiskurssille. Tobyllakin jatkuu agility ja kumpaisenkin treenit ovat samana päivänä peräkkäin. Mietin kyllä kahdesti, mutta Juhis sanoi että varaa vaan molemmat, hän tulee sitten auttamaan koirien huoltamisessa.

Tänään tuli myös varattua paikka Tobylle tokoon elo-syyskuuksi. Samaan porukkaan missä ollaan nytkin treenattu.

Laitoin sähköpostia Tysonin tokosta Kontaktikoiriin. Oltais päästy jo kevään/kesän kurssille, mutta se olisi ollut samaan aikaan kuin Tobyn kurssi, minne olin jo ilmoittautunut aiemmin. Varattiin silloin paikka tulevaan alo-kurssiin ja nyt kyselin, koska se mahdollisesti alkaisi. Rupeaa viikosta päivät loppumaan.

Sitten vielä loppuhuipennukseksi huomasin Tamskin foorumilla Salme Mujusen saalisviettikurssi-ilmoituksen (la 11.7.). Kuunteluoppilaille oli sen tiedon mukaan vaan tilaa ja päätin ilmoittautua. Vastaus tuli nopeasti ja olisi kuulemma peruutuspaikka koirakolle vapaana, haluttaisiinko mennä? Totta h*lvetissä :D Sinne mennään siis Tysonin kanssa opettelemaan oikein leikkimistä ja palkkausta. Mahtavaa!

Huoh, ehkä nyt pystyn luopumaan netin ihmemaasta vaikka vaikeaa se on. "Nettiaddikti" jonka päivä menee pilalle jos ei pääse nopeasti selamaan perussivut ja sähköpostin.

Koiraharrastus saattaa kyllä tulla kalliiksi. En uskalla edes laskea kuinka monta euroa menee näihin kaikkiin kursseihin. Äiteelle ei saa kertoa.. Vaikka se onkin sanonut Tysonista olevan vaikka mihin kunhan vaivautuu opettamaan.