Juhis rakensi meille hienon hyppyesteen tässä taannoin. Sadekelien aikaan ei kauheasti huvittanut kotona treenailla, joten vasta nyt päästiin kunnolla harjoittelemaan. Ollaan hyppyä jo kokeiltu, mutta en pahemmin ole vaatinut Tobylta mitään. Tänään otin ihan kunnon tavoitteet. Alkuun oli nami alustalla esteen toisella puolella, ettei Toby jäisi ihan esteeseen kiinni. Stoppi oli alkuun ihan toivottoman näköinen, pitää vielä lisää vahvistaa sitä käskyä. Loppua kohden rupesin jättämään namia pois ja lopuksi otin koko alustan pois ja kokeilin koko liikettä. Meni ihan kivasti, mutta pysähdyksen pitäisi vaan olla varmempi. Mutta ei näyttänyt enää niin toivottomalta kuin alkuun. Okei, meidän edellisistä hyppytreeneistä on jo aikaa, joten ei mikään ihme ettei mennyt ihan nappiin. Meillä ei oo ensi keskiviikkona tokoa ollenkaan, mutta sitä seuraavana keskiviikkona on ja silloin pitäisi treenata hyppyäkin. Joten nyt on reilu viikko aikaa hioa kotona hyväksi hyppy ja tokossa sitten ottaa häiriössä sama.

Huomenna lähden koirien kanssa päiväksi Kokemäelle Nooran luokse. Tarkoitus olisi treenata kummankin koiran kanssa oikein kunnolla Nooran valvovan silmän alla ja samalla kohottaa hänen tokointoa, että nähdään Lysti (lk.collie) pian voittajaluokassa.

Tänään lähdetään Tysonin kanssa taas katsomaan agilitykisoja Sorsapuistoon. Toby saa jäädä kotiin ettei anna huonoja vaikutteita Tysonille. Eikä sitä kukaan kestäisikään kentän laidalla.