Olen koko viikon hokenut, että pitäis treenata Tobyn kanssa, kun koe lähestyy. Aina venyttänyt, että iltalenkillä sitten. No iltalenkki onkin mennyt sen verran myöhäiseen, ettei enää ole jaksanut treenata. Eilen sitten otin itseäni niskasta kiinni ja menin ulos treenaan. Sovittiin että treenaan 10 min ja sitten Juhis tulisi Tysonin kanssa pihalle ja lähettäisiin lenkille.

Otin ensin hyppyä, kun se oli pihassa valmiina. Muutama hyppy, suurimmaksi osaksi meni tosi hienosti. Kerran hieman tassutteli ja vapautin samantien. Siirryttiin vähän tilavemmalle nurtsille. Aloitettiin paikalla makuulla. Kävin nurtsin toisessa päässä kääntymässä ja palasin samantien palkkaamaan. Taas poistuin ja odotutin hetken -> palkka. Kolmannella kiertelin pitkin nurtsia ja kävin palkkaamassa ja vapauttamassa. Vähän pää pyöri, mutta oli hiljaa ja pysyi hyvin maassa.

Seuraamisessa otin ensin suoraa pätkää ja siinä pysähtymisiä. Ok. Tästä jatkettiin sekaiseen kaavioon mihin kuului käännöksiä joka suuntaan, pysähdyksiä ja juoksupätkiä. Välillä keskittyminen herpaantui, mutta suurimmaksi osaksi oli kyllä hienoa seuraamista ja kaikki käännöksetkin onnistui hyvin. Vielä pitäisi kokeilla sama helteellä, onnistuuko sitten..

Liikkeestä maahanmenoa otin vain pari kertaa kun meni niin hyvin. Yksi luoksetulo ja kerran paikalla istuminen (en kutsunutkaan luokse vaan palasin takaisin sivulle). Liikkeestä seisomista otettiin muutaman kerran, kerran hiipi.

Iltaviileällä menee näköjään hyvin, mutta eilen tuli koelaput ja alo-luokka alkaa n. klo 17.30. Ollaan kyllä nro 13 ja yhteensä alo-koirakoita on 14, joten menee reippaasti yli kuuden ennen kuin on meidän vuoro.  Toivotaan, että ensi keskiviikkona olisi vähän synkempi ilma ja muuten helteitä :D Meitä ei haittais pieni vesisadekaan. Koepaikan läheisyydessä on kuulemma lenkkimaastoja, joten voisin kuvitella siellä olevan hyvin varjopaikkojakin metsän reunalla.

Tänään illalla on vika tokokerta Tobylla. Toivottavasti otetaan paikalla makuuta, että saadaan siihen häiriötreeniä. Ja kaikki liikkeet vois ottaa kokeenomaisena, niin tulis niinkin harjoiteltua. Ettei tuu ylläri kokeessa.