Maanantai

Alkuillasta oli Pirkanmaan Pelastuskoirien infotilaisuus, johon osallistuttiin Juhiksen kanssa. Olin jo aiemmin ilmoittanut Tysonin alkeiskurssikarsintoihin ja infossa tuli jo hyvä fiilis. Sen verran mitä Tysonia tässä on seurannut, niin uskoisin että lauantain karsinta menee hyvin. Infossa esiteltiin karsintaa ja muutenkin pelastuskoirien toimintaa ja pystyin näkemään Tysonin siinä hommassa. Juhiskin innostui niin paljon, että harmitteli kotiin tullessa, että on vain yksi koira jonka kanssa voi mennä tuonne. Juhiskin haluaisi oman treenattavan. Oon kyllä sanonut sille, että se saa osallistua Tysonin koulutukseen ja koittanut ehdotella agilitya, koska muhun se ei ole jostain syystä niin paljoa kolahtanut. Lauantaina siis mennään pelastuskoirien karsintoihin. Sen jälkeen sitten tiedetään lisää.

Illalla treenasin Tysonin kanssa iltalenkin yhteydessä vieraassa paikkaa (Viinikan kirkon viereinen nurmikenttä). Häiriö toimi Juhis ja Toby. Alkuun otettiin pelkkää kontaktia, koska Tyson kuikuili paljon Tobyn perään. Huomatus ja aina kun katsoi minuun, kehuin ja palkkasin kunnolla.

Treenattiin pelkästään seuraamista. Vasemmalle käännöksiä ja paljon. Yritin namilla ohjata, mutta joku siinä tökkii tai sitten tarvii vaan paljon paljon paljon treenata lisää.

Tiistai

Tänään olinkin lähes koko päivän kotona. Kesätyöt on tältä vuodelta ohi ja nyt sitten mietitään mitäs tehtäis. Treenasin iltapäivällä Tysonin kanssa viereisellä nurtsilla. Taas paljon leikkiä, joka veikin mehut koirasta, kun oli aikas kuuma päivä. Seuraamista otettiin taas ja niitä käännöksiä. Pari paikalla makuutakin, hieman pitempi matka mitä viimeksi. Hyvin pysyi maassa. Onkohan meillä nyt mennyt viikko niin ettei ole kertaakaan noussut omin luvin ylös? No, mutta tosi hyvin on paikalla makuut mennyt. Ihanaa että joku luonnistaa.

Laitetaan harkintaan josko jotain ottaisi vielä iltalenkillä. Toby antaa vaan niin paljon häiriötä, ettei ehkä kannata.