Eka kerta hallilla treenaamassa. Meni vähän testailuksi, sillä en tietänyt millaiset esteet oli tarjolla. Halli on pieni, mutta mahtuu siellä tekemään pieniä harjoituksia. Tarkoitus olisi nyt treenata eri kulmia/käännöksiä hyppyesteillä.

Alkuun otin eteenlähetystä yhdellä esteellä. Juhis oli vastassa lelun kanssa ja saatiin parin harjoituksen jälkeen Toby oikeasti menemään eteenpäin. Pitää vielä erikseen treenata pelkkää eteenmenoa ja liittää se sitten hyppyyn. Mutta kuten sanoin, tänään hieman kokeiltiin..

Seuraavaksi kaksi hyppyä vierekkäin, kuten Tamskin koulutuksessa oli (eli ulkoa kierto, 180 astetta). Eka hyppy onnistui, mutta toisen kanssa sitten taisteltiin. Monista kerroista saatiin pari, kolme onnistunutta. Ei sujunut yhtä hyvin kuin lauantaina. Oltiin kylläkin ekaa kertaa hallilla ja tilaa ei ollut yhtä paljon kuin ulkokentällä, joten sekin saattoi hieman vaikuttaa. Useimmiten Toby meni ulkoreunasta ohi (esteet oli lähes kiinni toisissaan). Täytyy jatkaa tämän treenin kanssa. Emme treenaa ihan niin tosissaan, koska agility on vielä alkutekijöissä molemmilla ja itsenäisesti joudumme treenaamaan. Pitää olla hauskaa, mutta turvallista.

Putki oli aika olematon eikä sitä pystytä treenaamaan yksinään, jossei ole joku pitämässä putkea paikoillaan. Ei ollut painoja tarjolla, joten putki pääsi liikkumaan paljon ja Tobykin alkoi jo epäilemään koko hökötystä. Putki on sen lemppari, enkä halua pilata sitä tuollaisella huonolla putkella. Joten se jätetään nyt kokonaan pois treeneistä, jossei hallille tule painoja tai jotain kaveriksi mukaan treeneihin.

Kauaa ei treenailtu. Ihan tarpeeksi touhua jo tässäkin, joten lopuksi muisteltiin hieman tokojuttuja. Kotona otettiin pihassa sivulle tuloja, seuraamista muutamalla askeleella ja luoksetuloja (aivan kamalia!). Hallilla otin pari paikalla makuuta. Toby piippasi hieman, mutta pysyi maassa vaikka kiertelin ympäriinsä ja kävin kyykyssä jne.. Lopuksi vielä peruuttamalla maahanmenoja ja seisomista. Nämä onnistui todella hienosti Wuhuu!! Ihan vain muistinvirkistykseksi otettiin, mutta hyvin näytti olevan muistissa nämä liikkeet.

Ens tiistaina mennään uudelleen hallille. Aion ottaa vain hyppyjä ja lopuksi tokoa (tai toisin päin). Täytyy nyt katsoa miten tuo hallitreenaaminen lähtee käyntiin. Jossei iske, niin aina voi lopettaa. Hyvä puoli siinä on se, että pääsee lämpöiseen tilaan suojaan tuulelta ja sateelta. Mutta kalliiksi se tulee, koska täysin tyytyväinen en ole. Mutta näillä eväillä jatketaan ainakin lokakuu ja varmaankin marraskuu. Hyppyjä otetaan hieman ja tokoillaan.

---

Nyt on varmistunut kolme ensimmäistä Pirkanmaan partisten tokokertaa. Lisään ne tuonne listalle, mikä on alempana sivulla.