Heti aamupäivällä (joskus klo 11 aikaan) 60 askeleen suora jälki kodin viereiselle nurtsille (Kaakontie). Tein sen verran syrjään, etten usko siinä tänään kävelleen ketään. Loppupalkkana aamuruoka suljetussa kipossa maassa olevien lehtien takana piilossa. Nameina hieman liotetut nappulat, kun ei oikein muutamaan löytynyt. Jälki myötätuuleen, vanheni 5 min.

Ilma oli +13 astetta suunnilleen, hieman kostea ja pilvinen (tiputteli vähän vettä).

60 askelta oli aika lyhyt matka, eilen oli selkeästi pitempi. Voidaan huomenna kokeilla pikkasen pitempää jälkeä.

Puin jo kotona Tysonille valjaat ja sanoin että lähdetäänkö jäljelle, mennäänkö etsiin jälki. Takapuoli heilui ja vauhdilla lähdettiin pihalle. Tehtiin pieni lenkki ennen jälkeä.

Tyson haki itse jäljen alun. Tultiin hieman sivusta aloituspaikalle. Tänään jäljesti paremmin kuin eilen, kerran kääntyi muhun päin, mutta jatkoi eteenpäin menoa, kun itse kävelin reippaammin. Oli vielä ihan rauhallinen tahti ja keskittyi työhönsä. Nyt ei kylläkään ollut minkäänlaista häiriötä, joten sekin varmasti vaikutti. Ei ihan joka namia syönyt, mutta kulki hyvin jäljen päällä. Tarvitsisi varmaan olla vähän parempi nami tai sitten Tyson ei muuten vaan syönyt kaikkia. Nälkä sillä varmasti oli ja on kyllä ennenkin syönyt näitä nappuloita, joten ei pitäisi maistuvuudessa olla suurta ongelmaa. Annoin kulkea vapaasti omaan tahtiin. Olin saanut loppupalkan sen verran hyvin piilotettua, että Tyson suunnilleen törmäsi siihen. Purkki oli kyllä aika vaalea ja varmasti olisi nähnyt hyvin ilman lehtien peittoa.

Käytettiin koirat jäljen jälkeen vielä kunnon lenkillä ja sitten alkoikin vettä satamaan hieman enemmän. Hyvään aikaan siis jäljestettiin. Huomenna pitäis muistaa vielä hieman rauhoittaa tilanne ennen kun päästään Tysonin jäljelle. Tänään se vähänjäi, kun muistin asian vasta kun Tyson oli jo löytänyt jäljen alun.