Perjantaina oli Tobyn agility. Oli niin kuuma ilma, että otettiin vain lyhyitä pätkiä ja aika nopeilla vuoroilla. Tobyn kanssa hinkattiin pelkästään keppejä. Alku aina hankala, mutta lopussa kiitos seisoo. Eli loppua kohden parannettiin ja pystyin jopa olemaan ohjaamatta Tobya. Poitsu meni ihan itse kepit läpi. Opeteltiin myös hakeutumista kepeille niin, että itse pysyin obyn takana paikoillaan ja ekan kepin jälkeen oli nameja valmiina. Ensin houkuteltiin ja näytettiin nameja, ja sitten lähetettiin Toby. Sen jälkeen vasta lähdin itse liikkeelle.

Lauantai-päivä meni Valkeakoskella Hazelmoor-kasvattipäivillä. Toby vietti päivän Ruutanassa ja lähdettiin Tysonin kanssa kahdestaan reissuun. Enimmäkseen vain oleiltiin, mutta kokeiltiin myös hieman agilitya ja saatiinkin Jarilta hyviä neuvoja jatkoa varten. Alan nyt vakavasti harkitsemaan, että opettaisin kepit Tysonille vinokepeillä. Jos ostaisi itselle irtokepit, niin voisi useammin treenata niitä. Leikkimiseenkin saatiin hyviä neuvoja joita varmasti tullaan käyttämään moneen kertaan.

Itsekseen otettiin lyhyt tokotuokio. Paikalla makuu lyhyinä aikoina, lyhyellä välimatkalla. Kävin välillä kyykyssä ja liikuin Tysonin edessä. Liikkeestä maahanmenoa otettiin kulkemalla ympäriinsä vapaana ja siitä käsky "down". Seuraamista muutama pätkä. Liikkeestä pysähtymistä hihnalla, hyvällä mallilla vaikka ei ollakaan hetkeen treenattu. Lopuksi kapulan pitoa.