Kolmas kerta, tällä kertaa paistoi aurinko ja kävi hyvä tuuli. Treenattiin Nokialla samassa paikassa kuin aiemminkin, mutta nyt siirryttiin metsässä hakkuualueelle. Tysonia ei vaikeakulkuinen maasto häirinnyt yhtään, mutta mulla olikin sitten perässä pysymistä, kun sai katsoa jalkoihin oikein kunnolla.

Kolme maalimiestä, haettiin taas hajumielikuva ja kun se oli saatu ja vahvistettu siirryttiin takaisin päin ja tehtiin lähetys. Tänään huomasi selkeästi kuinka paljon Tyson tarvitsee apua lähetyksessä muutamalla askeleella, eli vauhdista lähetys. Ihan eri mallilla lähti. Vieläkin hieman kyseli lupaa edetä, mutta kun annoin rauhassa toimia, niin lähti jatkamaan matkaa suoraan kohti maalimiestä.

Saatiin neuvoksi, että pitää vielä enemmän vahvistaa maalimiehellä oloa. Maalimies on se tosi kiva juttu ja sen luokse halutaan päästä. Äiskä jätetään tällä kertaa kakkoseksi, se kyllä tulee perässä :o) Mutta varmasti kun kokemusta tulee lisää ja ikää, niin alkaa tulemaan itsenäisemmäksi tässä asiassa. Nyt on vähän sellainen että "tuolla se maalimies olisi, mutta en tiedä saanko mennä sinne". Koiran suoristaminen kohti maalimiestä, kysellään missä ukko on, muutama askel ja vauhdista koira irti.

Ensi kerralla onkin sitten viimeinen hakukerta tällä porukalla. Katsotaan sitten missä muodossa haku jatkuu tulevaisuudessa. Molemmat ollaan selkeästi siitä pidetty, joten ei tätä lajia kyllä mihinkään jätetä.