Eilen satoi vettä koko päivän eikä muuta ihmeempää sitten touhuttu kuin aamuinen jälki. Illalla lähdettiin Ruutanaan juoksuttaan koiria, koska alkoi olla taas ylimääräistä energiaa pojissa.

Tänään taas jälki. Aurinkoinen, mutta hieman tuulinen ilma (n. +15 astetta). Piti tehdä tänään pitempi jälki kuin eilen, mutta keksinkin aamulla talon viereisen nurmialueen, johon päätin tehdä tämän päiväisen jäljen. Jäi hieman lyhyemmäksi, n. 50 askelta nakkeja nameina, aamuruoka loppupalkkana. Lopussa kaari vasemmalle. Vanheni 10min, käytettiin koirat aamulenkillä ennen jäljen ajoa.

Nyt muistin rauhoittaa tilanteen ennen jälkeä. Ei kauhean hyvin onnistunut nosto vaikka suoraan tultiinkin. Tyson oli hieman pihalla tilanteesta kun tultiin jäljen alkuun. Pyöri siinä ympyrää hetken ja haisteli ympäriinsä. Annoin toimia rauhassa ja lopulta löysi jäljen parin askeleen päästä. Pysyi jäljellä, muutama nakki jäi taas syömättä. Kaari tuotti hieman ongelmia, mutta tämä olikin ensimmäinen kerta. Pysyi kyllä jäljen vieressä, mutta haisteli hieman eteenpäin ja kun ei löytänyt jälkeä, niin haisteli sivummalta ja löysi takaisin jäljelle. Kaari oli aika lyhyellä matkalla, joten loppupalkka osuikin kohdalle pian. Hyvin haistelee viimeisenkin jäljen ennen kuin huomaa rasian (taas hyvin piilotettu). Jäljen loppupää jäi parin kiven ja metallinen jääkiekkomaalin väliin aika kapeaan tilaan, mutta se ei menoa haitannut.

Hieman himmasin nyt Tysonin vauhtia. Aika vähän kuitenkin eikä Tyson häiriintynyt siitä. Muuten vain tallustin eteenpäin hiljaa. Vielä menee ihan rauhassa eteenpäin nenä tuhisten, eli haistaa kyllä jokaisen jäljen, mutta ei syö kaikkia nameja. Häiriötä ei tälläkään kertaa ollut.

Huomenna teen kyllä pitemmän jäljen, muistin ihan väärin tuon talon sivun nurmikon pituuden. Mutta tulipahan sekin testattua. Huomenna voisi taas tehdä tuohon viereiseen puistoon, sinne saa enemmän pituutta. Tai jos vaikka Ruutanaan lähtisi. Tänään voisi käydä katsomassa sopivat paikat treenata.

Tänään illalla on hakutreenit, joten voi olla ettei tänään tehdä muuta ihmeellistä treeniä. Tokossa ollut nyt parin päivän tauko. Jospa huomenna sitten. Tai tänään vähän jotain ihan pientä..