Jee, Tyson läpäisi Pirkanmaan Pelastuskoirien karsinnat ja päästiin alkeiskurssi, joka alkaa ensi maanantaina. Nyt alkoi taas motivaatio kasvaa. Juhis nauroi PPK:n infossa, että häntä eniten epäilyttää tuo vaadittu "ohjaajan fyysinen kunto". Menin sitten lupaamaan, että jos läpäistään karsinnat, niin lähden lenkille ja useamman kerran. Minä joka olen tasan kerran juossut Cooperin testin, useimmiten valitellut nilkkaa taikka kävellyt.. Joo, mulla on huono kunto ja tiedostan sen. Pitää ehkä alkaa tekemään jotain. Mutta kun se on niin helppoa viedä koirat juoksemaan johonkin metsään tms. ja itse vain seisoskella paikoillaan tai jos ei jaksa sitäkään, niin istuu maahan :D Harvase kerta agilitytreenien jälkeen meikäläinen on puuskuttanut.

Eilen käytiin kokeilemassa hakua Tysonin ja Juhiksen kanssa. Viinikassa ei ole metsää nimeksikään ja lähin mikä löydettiin oli aikas ryteikköä. Ei ihan kunnolla pystynyt tekemään samanlaista harjoitusta kuin hakutreeneissä, mutta kyllä Tyson nopeasti Juhiksen löysi. Oli ihan paniikissa ja vinkui, kun vein sen pois Juhiksen luota että ukko pääsisi piiloon meidän näkemättä. Jaa miten niin Juhiksen koira?

Päivällä haettiin Tysonille ruokaa barffikaupasta ja samalla ostettiin kelluva uimalelu. Illalla lähdettiin sitten Ruutanaan testaamaan sitä. Otin kamerankin mukaan, mutta se jäi autoon, joten nyt ei ole kuvia tarjolla. Tyson on kyllä lähtenyt kepin perään järveen, mutta ei ole koskaan kunnolla uinut. Ei ole edes selkä kastunut ja moni keppi onkin jäänyt järveen siksi ettei Tyson ole niin pitkälle lähtenyt (muutaman metrin päähän). Kiinnitettiin lelu flexiin ja flexi lukkoon hihna pitkänä (jos ei hakisikaan lelua, niin sen saisi vedettyä takas rantaan). Tyson innostui lelusta niin, että ui oikein kunnolla ja koko ajan pikku hiljaa heitettiin lelua pitemmälle ja Tyson jaksoi hakea. Piti antaa ranta toisten käyttöön ja ihan hyvä vaan saada Tyson vähän "lepäämään", ettei ihan piippuun asti itseään vie. Ja PAH! Juoksi hullun rallia porukoitten pihassa Tobyn kanssa eikä missään tuntunut uimiset. Sitä ei näköjään väsytetä helpolla. Taiskalla on kunto kasvanut, kun se on koko kesän saanut päivät pitkät juosta vapaana porukoitten pihassa.