Tysonin kanssa tehty lyhyitä treenejä kotona. Erityisesti eteen tulemista hinkattu ja tänään vaikutti jo siltä, että tajuntaan on alkanut pointti mennä. Olen istunut tuolilla, noussut vähän korkeammalle kuitenkin polvet hieman koukussa ja lopulta ihan seisoen. Namilla houkutellut lähelle.Jää tosi usein vinoon vasemmalle, joten ollaan treenattu myös seinän vieressä ja istualteen niin, että vasen jalkani on ollut esteenä vinoudelle. Kyllä se tästä sitten joskus..

Torstaina satuin vahingossa samalle tv-kanavalle, jolta tuli Hienosti hihnassa -ohjelma. Siellä opetettiin koira jättämään namit. Ensin kädessä namit, käsi auki ja jos koira yritti ottaa omin luvin, niin käsi suljettiin. Kun koira ei yrittänyt otta namia, naks + palkka. Tähän voi yhdistää käskyn (esim. jätä) ja koiran tulisi olla ottamatta mitään silloin. Ohjelmassa näytettiin pitemmälle opetettu koira, jonka eteen heitettiin nameja ja annettiin käsky "jätä". Tämän kun saisi hyvin opetettua, niin voisi sitten ulkona olla hokematta Ei, ei, ei, kun koira yrittää jotain napata mukaan maasta. Sanoo mieluummin "jätä" ja koira jatkaisi matkaa jättäen asian maahan. Tätä ollaan nyt harjoiteltu torstaista lähtien.

Sivulle tuloja ollaan otettu myös kotona seinän vieressä. Pitäisi opetella paremmin häivyttämään apuja..

Ollaan myös tökitty kuonolla paperilappua, mistä on saanut palkan.

Eipä sen ihmeempää. Vois taas pikku hiljaa siirtyä ulos treenaamaan jotain vaihteluksi. Maanantaina alkaa PPK:n alkeiskurssi jälkitreenien parissa. Rommi-aussie on meidän kanssa samassa ryhmässä. Yhteensä koirakoita on 8.