Seitsemän aikaan aamulla treeniä.. Harvinaista! Koira oli ainakin virkeä, kylläkin jo aamuruokansa saanut, mutta Toby kun on tunnetusti hyvin ahne ja työskentelee mielellään, niin ei se aamupala missään tuntunut.

Alkuun liikkeestä seisomista. Seuraaminen (ne pari askelta) oli aika diipadaapa laahaamista. Ekalla kerralla etutassut jäivät kynnyksen päälle, sitten oli onnistuneita pysähdyksiä (tein pienen heijasliikkeen kropalla) ja sitten tuli taas yliastuttu seisominen mistä vapautin heti ja otettiin uudelleen. Jotenkin tahmeasti meni, joten luovuin ideasta, että mitään seuraamisjuttua tehtäisiin.

Seuraavaksi kapulan pitoa. Sujuu ihan kivasti, kun laitan kapulan Tobyn suuhun, mutta nostot vielä tökkivät. Joten otettiin oikeastaan pelkkää pitoa. Kestoa on ihan mukavasti, aina voisi olla lisää, mutta pikku hiljaa edetään tässäkin asiassa. Pitäisi yrittää joka päivä muuta pito ottaa. Siihen kun ei mene aikaa paljon mitään ja kotona pystyy hyvin harjoittelemaan.

Loppuun vielä paikalla makuu. Kävin kyykyssä ja eteisessä useampaan kertaan, välissä palkkaa. Kestoltaan paikallamakuu ei ollut pitkä, mutta hyvin pysyi maassa vaikka hetken odotinkin piilossa. Pikku hiljaa. Kotona ainakin saa vahvistettua hyviä suorituksia ja sitä, etten minä mihinkään katoa vaikka pois näkyvistä menen.