Nettiaddikti ilman nettiä on aivan ulapalla. Muutettiin viikko sitten ja vieläkään ei toimi netti eikä televisio. Tv tarvitsee antennin asennuksen ja netissä menee vielä 3 viikkoa (hidasta puuhaa). Ollaan Juhiksen kanssa kyselty joka ilta Trivial Pursuitin kysymyksiä, että saadaan jotenkin illat kulumaan. Ollaan ihan PRO vielä joku päivä. Maailman menosta ei ole mitään tietoa, kun ei tule lehtiä, ei näe teksti-tv:tä eikä uutisia eikä netti toimi. Ties mitä missataan.

Hieman päiviteltävää on, pitää vielä iikku.net päivittää ajantasalle. Veljeni ja hänen avovaimon koira, Iida, menehtyi reilu viikko sitten. Sairaus vei vanhan koiran nopeasti ja se viikonloppu menikin tippa linssissä. Elämä ilman koiraa tuntui heistä oudolta, joten tänään taloon muutti aivan yököttävän suloinen ranskanbulldoggi "Oona". Neiti rakastaa tuijottaa itseään peilistä ja oli todella reipaskin kun porukkaa oli heti ekana iltana katsomassa. Eihän nyt sellaisen suloisuuden näkemistä voi odottaa, heti vaan!! Doriksesta kertoilen sitten lisää ja varmaan laitan kuviakin nettiin jahka kerkiän.

Koulu painaa päälle, mutta kohta alkaa helpottaa. Kotona on vielä monta jätesäkkiä, joiden sisältö etsii vielä paikkaansa. Ja pientä remppaa on vielä edessä, mutta asua voi jo kyllä. Takkaa ja saunaa on käytetty aktiivisesti, ja pääsi Tobykin jo tutustumaan tulevaan kotiinsa. Ihan visiitillä kävi, vielä en sitä sinne ota, kun rojua on paljon ja remppaa vielä tehdään. Vähemmän reisiä, niin sen parempi.

Käytiin 31.10. hallilla vikan kerran treenaamassa. Otettiin vain hieman tokoa: käännöksiä, seuraamista, paikalla makuuta jne.. Niitä mitä aiemminkin. En enää edes muista.

Lauantaina, 8.11., ei oltu agilityssa kun loppui tunnit päivästä. Kaikkea ei kerennyt tekemään, joten agility joutui tältä kertaa jäämään. Ens lauantaina mennään kyllä varmasti!

Sunnuntaina, 9.11., oli Pirparien toko Hervannassa. Saatiin tehotreeniä, kun paikalla oli Tobyn lisäksi vain yksi parta. Otettiin maahanmenoja, seisomisia, paikalla makuuta, luoksetuloa, hyppyä ja seuraamista. Nuo ainakin muistan :o) Seisomisen stoppiin pitää saada lisää treeniä. Kotona ollaan treenattu hihnalla ja nyt tokossa otin ilman apuja, eikä pelittänyt. Mutta edellisestä treenikerrasta on jo aikaa, joten ihmekös tuo. Tai sit ei..
Maahanmenot oli hyviä, mutta hieman vinoja. Opittiin jalkakikka millä Tobyn saattaisi saada suoraksi. Pitää testata joku kerta.
Luoksetulo hyvä. Seuraaminen ihan jees. Hyppy muuten hyvä, mutta sitä seisomista pitää vielä treenata.

Tuli nyt tosi lyhyesti sepustettua, mutta pitää kiirellä alkaa tekemään koulujuttuja, kun kerrankin saan nettiä käyttää. Palaillaan kun on paremmin aikaa!